Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam! Borykam sie z problemem, czy zalozyc wlasna dzialanosc gospodarcza, ale... Pracuje w pewnej panstwowej firmie juz, nie bardzo chce( moge ) az tak ryzykowac , zwalniajac sie z tamtej pracy nie majac pewnosci czy uda mi sie "utrzymac" Wiec moje pytanie, czy moge zalozyc dzilanosc gospodarcza pracujac w innej firmie, jelsi tak, to BARDZO PROSZE o jakas pomoc, bo slyszalem , ze jeli zaklad wyrazi zgode jestem zwolnilony ze skaled ZUZ?Czy to jest prawda, moze ktos juz takie cos prowadzi, prosz epomorzcie mi, jakie dokumenty jakie oplaty sie ponosi? Gory bardo Wam dziekuje, Marcin M.