~Franek

Witam, też słyszałem o takim kombinowaniu jak piszesz i w przypadku mojego kumpla nawet to sie sprawdziło. Pytanie tylko czy znajdziesz czas na zasuwanie u siebie w firmie i jeszcze u kogoś. Teraz moje pytanie, ja zatrudnic chcę studenta...sam z reszta też jestem studentem i kombinuję tu jak by uchronić się przed biurokratyczna machiną i nie oddawać państwu 50% tego co uda mi się zarobić. Czyli kto mi powie, do jakiej granicy mogę się zniżyć, aby zatrudnić kumpla i jak najmniej odprowadzać za niego kasy. Jesli ten watek był rozwazony to sorry, ale nie czytałem miliona tych wszystkich postów ......i słyszałem, że podobno maja być jakies ulgi w ZUSie dla studentów zakładających DG - prawda je to?:)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.