~mam własny punkt

Nie twierdzę, że można pracować bez zabezpieczeń. Ja prowadzę pośrednictwo kredytowe i przy okazji otworzyłem tanie opłaty. Mój dzienny obrót to max 7 tysięcy a bywa, ze 2. 100 metrów ode mnie jest agencja PKO BP i jak mam w kasie więcej niż 2 tysiące to idę tam wpłacić i już. Siedzi nas w biurze dwóch facetów. Mamy syrenę na guzik. Komisariat jest 200 m. od nas. W drzwiach do drugiego pomieszczenia zrobiliśmy okienko. Wygląda to nieźle. Koszt 200zł drzwi, 100 dla stolarza za okienko. Co innego punkt opłat w ciągu handlowym, nastawiony na kilkaset przelewów dziennie. Tam faktycznie potrzeba konwoju. Ale ciagi handlowe często są obsługiwane przez jedną firme ochroniarską i oni niewiele biorą bo hurtowo gotówkę inkasują. Czasem wpłacam pieniądze w oddziale PKO i widzę jak agenci (w tym tej agencji koło mnie) sami przynoszą pieniądze w walizkach. Wchodzą do specjalnego pokoju w banku gdzie ich rozliczają. Pozdr.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.