~konrad 21

do Bartek Zarejestruj sie w urzedzie pracy jako bezrobotny, wez wniosek o pomoc finansowa z UE dla otwierajacych dzialalnosc gosp., wypelnij go, zloz i czekaj na odpowiedz, mozesz dostac do 11 tys. pln na maszyny lub urzadzenia do twojej firmy, masz 3 miesiace na dostarczenie im faktury od momentu kiedy dostaniesz te pieniadze, warunek musisz placic 600 zeta zusu za siebie i utrzymac ta firme przez rok wtedy nie oddajesz tej kasy, acha firme zakladasz dopiero po otrzymaniu pieniedzy a w tym wniosku to wpisujesz ile forsy potrzebujesz na co i jak to ma wygladac czyli ten twoj caly biznes plan, kiedy dostaniesz odpowiedz ze przyznali ci forse podaja ci termin kiedy masz do nich przyjsc i pogadac o umowie ja jestem na tym etapie wlasnie. Powodzenia, mam nadzieje ze zrozumiales pisalem to najprosciej jak potrafie w tej chwili

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.