~listewka

Chińczyk załatwia jeszcze formalnoości typu sprzedaż barku, cesja umowy dzierżawy terenu, a barek jeszcze pracuje jako chińska kuchnia, jak zobaczyłam tą kuchnię - to nie potrafię zrozumieć jak udało mu się przejść SANEPID. Choć się na tym nie znam i nie wiem zupełnie jakie są wymogi, ale z higieną niewiele to ma wspólnego. Czy mogę liczyć na informację czego właściwie oczekuje Sanepid - wiem że ma to być działalność bez przygotowania posiłków na miejscu (przynajmniej oficjalnie - bo czasem będzie trzeba coś prostego podpichcić). Wydrukowałam sobie ustawę o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia, ale ten język prawników (!)- coś strasznego. Bardzo chętnie wykorzystam wiedzę Pokrewnych Dusz, które już przeszły linię startu.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.