Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Odprawy chyba nie robisz tylko dla "wewnątrzwspólnotowego nabycia towarów"...poczytaj odpowiednie rozdzialy z ustawy o VAT z 11.03.2004. Jest tam też o imporcie ( czyli po nowemu...sprowadzaniu spoza UE )Ustawa dostepna na www.sejm.gov.pl lub www.infor.pl Moje pytania: 1.Czy ja jako zakladajacy sklep intenetowy jestem tak samo traktowany jakbym zalozyl sklep rzeczywisty? 2.Chyba jest koniecznosc wysylania klientowi jednoczesnie paragonu i faktury...ja zawsze tak dostaje...nie wiem co jest podstawa prawna do tego i czy nie ma innych niespodzianek???? Gadzik