Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam Panie i Panowie :) Pisze z nadzieją otrzymania ważnych informacji, wskazówek dotyczących otrzymania dotacji. Mam na myśli adresy stron, linki, a najlepiej ,,sprawdzone" telefony do osób, które pomogą mi w zdobyciu dotacji. Rok temu miałam zamiar złożyć wniosek w UP ale dowiedziałam się na ul. Jagiellońskiej o POKL działaniu 6.2. więc zdecydowałam się czekać. Zaważyła tez różnica kwot dotacji. Czekałam, pytałam, sama organizowałam podłoże do rozpoczęcia działalności. Od roku obiecywane jest rozpoczęcie kursu i przesuwana data jego rozpoczęcia. Straciłam już jednak cierpliwość. Chcę działać nie czekać. Doszkalam się, zbieram informację o prowadzeniu działalności i znalazłam świetnych współpracowników, którzy dopytują się kiedy zaczynamy? Jestem pedagogiem oraz oligofrenopedagogiem i fotografem. Mam zamiar prowadzić m.in.: - zajęcia edukacyjne dla dzieci w wieku przed przedszkolnym, - zajęcia dla mam z niemowlętami, - zajęcia rewalidacyjne dla dzieci z dysfunkcjami, - terapie rodzinne i partnerskie, - itd. Namówiłam do współpracy ciekawe osoby chcące prowadzić zajęcia z: - malarstwa, - tai-chi, - jogi, - tańca, - masażu. Chce też znaleźć miejsce na punkt fotograficzny. Robię piękne zdjęcia i mam świetny sprzęt foto. Wszystko pięknie tylko, że nie wiem gdzie szukać dotacji (nie tej obiecanej AZ dla 60 osób z CAŁEJ Warszawy!!!:( może sponsorów, a może fundacji? Wielkie dziękuję Monika G.