Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam Czy ktoś może odpowiedzieć mi na kilka pytań Pracuję w branży odzieżowej Mój pracodawca poinformował mnie, że najprawdopodobniej stracę pracę Prowadzi on sklep w dużym lokalu, gdzie swoją działalność prowadzą jeszcze dwa inne sklepy Nie jest on głównym najemcą tego lokalu jedynie ma w nim 20 m2 Tak się składa, że jest do wynajęcia w tym lokalu jeszcze 20 m2 i jest to propozycja tego największego sklepu, który prowadzi w nim swoja działalność tj. głównego najemcy Czy po zwolnieniu mnie jako osoba bezrobotna mogłabym starać się o dotację unijną z PUP-u na otwarcie działalności w tym samym lokalu, co mój były pracodawca? Byłaby to działalność w tej samej kategorii PKD z tymże mój pracodawca sprzedaje bieliznę a ja chciałabym sprzedawać odzież (w wykluczeniem bielizny) Czy mój były pracodawca mógłby we wniosku o dofinansowanie wystąpić jako firma, która chce mi udzielić wsparcia? Czy istnieje możliwość samozatrudnienia z dofinansowaniem unijnym?