Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Mam dobry pomysl na firme(bynajmniej tak mi sie wydaje).Mieszkam w dosc duzym miescie bo 15000 mieszkanców, konkurenta mam jednego z tym ze trudno go znalezc w internecie.Od strony informatycznej jestem perfekto chcem ladna stronke zrobic i dobrze sie zareklamowac.Na start niepotrzebuje duzego nakladu finansowego, awiec jak by nie wypalilo zadozo niemam do stracenia.Boje sie tylko jednego mam 22 lata nieumiem nawet pitu wypelnic a co dopiero formalnosci zwiazane z firma tzn.urzad skarbowy, ksiegowosc i tak dalej.Czy mam szanse z takim startem nie zginac w papierach.I czy to tak zle wyglada jak mi sie wydaje??