Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam Myślę o otwarciu pizzerii , głównie na dowóz w małej miejscowości. Mam na oku budynek , który może uda mi się wydzierżawić od gminy, ale niestety jest on do całkowitego remontu. bardzo proszę zorientowanych o pomoc w tej sprawie , a mianowicie jak to wygląda z sanepidem , gdzie się udać najpierw zanim zrobię remont , byc moze ktoś wie jakie wymogi musi spełniać lokal , aby mógł się nadawać do prowadzenia pizzerii?? z góry dziękuję bardzo serdecznie za pomoc. pozdrawiam wszystkich