Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam Mam pytanie dotyczace pgolnych kosztów przy zakładaniu działalnosci typu bar z pierogami, chcialbym dowiedziec sie jakie sa wymogi przy zakladaniu tej dzialalnosci tzn jakie powinnienem miec zezwolenia. I jaka jest najlepsza lokalizacja takiego baru zastanawiam sie czy lepiej otworzyc go przy obiektach szkolnych (np Uniwersytet) czy w miejscach o duzej ruchliwosci centrum wielkie osiedla. Zastanawiam sie czy lepiej samemu produkowac pierogi czy kupowac gotowe z hurtowni. Czekam na opinie, dziekuje z gory za wszystkie opinie