~realista

Dnia 2025-09-08 o godz. 19:51 ~DupaWieloryba napisał(a):
> Zmieniłem ustawienia na Nativ Resolution i wszystko śmiga na ultra az miło i trzyma FPS , mamy najlepszy mobilny symulator lotów na rynku ...
> > A co do Twojej reklamy , każdy ma inne myślenie , szanuje Twoje ale myślę inaczej ... Rynek gier mobilnych bedzie sie tylko rozwijał przez następne lata jak nie dziesiątki lat , zakładam że telefon lub kilka ( ja mam z 3 ) ma każdy lub każdy chce mieć ( biedne kraje ) ... Telefony sa cały czas rozwijane , moc obliczeniową wzrasta , produkcja coraz lepszych gier bedzie sie rozwijac , nie każdy człowiek musi byc zapalonym graczem konsol lub PC. Mam zarówno PS5 jak i mocnego PC a mimo to spędziłem setki godzin w Real Racing 3 , Infinity Flight , RFS juz lata temu .Pamiętam jak RFS miało bete przed premierą całej gry . Tak jak wspominałem moim zdaniem rynek gier mobilnych bedzie sie rozwijał , chodzi o to zeby TSG wzięło jak największy kawałek tortu dla siebie i jest na dobrej drodze ...

to prawda że ryzyko spadku na mdg czy eurotel jest dużo wieksze niż tu ale eurotel niedawno bujał 18 zł a mdg 18-20 zł zobacz teraz ile kosztuje a tutaj na tym syfie 2 lata temu było 75-85 zł i teraz na tej kiszonce jest tyle samo, a czy bedzie jakaś dywidenda za 2025r mam wątpliwości co do tego.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.