~Bartezz

Witajcie ! Jakis czas temu wpadłem na pomysł otwarcia pizzeri w moim miescie. Mieszkam w małym miasteczku, około 3 tyś mieszkańców w samym mieście zaś w gminie 9 600. W promieniu 15 km nie ma pizzerii.W samym miescie są 4 bary i jeden bar/restauracja. Czy jest ktos w stanie powiedziec czy dla takiej liczby mieszkańców ma szanse utrzymanie sie tego typu działalność ??? Moze sa jakies WZORY :) aby to policzyć ?? I jeszcze jedno pytanie ? czy moge sobie nazwac lokal pizzeria i sprzedawac w nim pizze bez wykupowania jakijs koncecji lub przejscia jakiegos kursu ??

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.