Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
witam wszytskich czy kos moze mi powiedziec cos na temat kwiacarni??? co o tym sadzicie??? wedlug mnie is eoplaca tylko jakos troszke oodwagi brakuje sprzedawala by w niej moja zona a ja bym dalej pracowal tam gdzie parcuje tylko bym po towar jezdzil....jak myslicie co jescze mozna w kwiaciarni sprzedawac poza kwiatami i zniczami??? se takie dnie jak dzien kobiet , walentynki , dzien matki , dzien nauczyciela , wszystkich swietych i jecze pare innych w te dnie pewnie sie oplaca?? jak ktos mi miejw eicej powiedzial jaka kwote trzeba zainwestowac ..... ja juz policzylem sobie ale chce zobaczyc czy dobrze :)) pozdrowionka