~babeczka

Witam, gdzie znależc jakies konkretne przepisy dotyczące wymagań sanitarnych w zakładzie cukierniczym? Chodzi mi o to gdzie, w jakich miejscach umywalki, ile tych umywalek, baseny do mycia, dozowniki na mydło itd itd, czy są wogóle takie przepisy, zamontowałam pojemniki na ręczniki papierowe nad basenem do mycia sprzętu a tu okazuje się że nie, że absolutnie coś takiego nie ma prawa wisieć w tym miejscu/miałem rozmowę z sanepidem/.Chodzi mi o to, czy są jakieś konkretne przepisy określające wyposażenie takiego zakładu, czy jest to tylko "widzimisie" miłej pani z sanepidu?

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.