Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2025-09-07 o godz. 16:05 ~Karol_I_the_King napisał(a):
> Dnia 2025-09-06 o godz. 08:13 ~Mały napisał(a):
> > Jesteście wszyscy dziecinni. Czytacie to forum jakby to była wyrocznia. A tu sami amatorzy którzy udają znawców tematu.
>
> Zgadzam się! Ale z drugiej strony mamy, przynajmiej teoretycznie, wolność słowa. I każdy powinien mieć możliwośc napisania co mu sie żywnie podoba, Ja na ten przykład napiszę:
> "Tu jest Polska! I każdy musi przestrzegać miejscowych obyczajów i kultury. W Polsce nie można na przykład pierdzieć przy stole, co jest dozwolone w Niemczech".
Napisałem o tym, bo myślę, że Tusk to też taka "pierdoła saska".