Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Do 10 zł odleszczą wszystkich. Potem pójdzie złotówkami gładko w górę. Będą stały zlecenia po 50 - może 100 akcji na S.Ja dziś wogóle nie śledziłem sesji. Potem obejrzałem meczyk, potem spojrzałem na kurs. Infa nie widziałem wogóle, teraz przeczytałem. Nikt z was się nie skupia na tym co zawarli w umowie konsorcjum, tylko niepotrzebnie na kursie. Chcecie tu i teraz 10 zł albo 20. Tymczasem najistotniejsze jest to, że poruszyli w umowie bardzo ważne i mocne tematy. Mają co robić, ale myślę że następne kroki przed nami i komunikaty o wejściu do konsorcjum pozostałych umówionych graczy.
Pozdro i czekamy na 100 ! :)