Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Mam zamiar otworzyc solarium, nie wiem na co sie zdwecydowac czy na VAT czy na ryczalt. Czy moze ktos mi odpowiedziec co bedzie dla mnie bardziej korzystne. Podobno od lipca 2005 roku maja wejsc do tego typu dzialalnosci gospodarczej kasy fiskalne- czy to prawda?, - i jak to bedzie ustalone- kazdy bedzie mial miec kase, czy tylk ludzie, ktorzy przekrocza pewny pulap dochodowy. Prosze bardzo o odpowiedz jezeli ktos moglby mi pomoc. Dzieki!