~Jagullka

Witam. Na początku chciałabym ewentualnie przeprosić, bo możliwe, że piszę w złym dziale.. przepraszam, zalezy mi na szybkiej odpowiedzi. Wczoraj byl ostatni dzien miesiaca. kazano wykonac mi raport miesieczny na kasie fiskalnej. Jako, że nigdy nie mialam do czynienia z kasami- mialam ogromne problemy. wyszlo n ato ze zrobilam raport OKRESOWY 01.11.2007->30.11.2007. dzisiaj nabilam juz na kase nowe pozycje.. moje pytanie jest nastepujace.. czy po wykonaniu raportu dobowego pod koniec dnia, mozliwe jest powtorne wykonanie raportu miesiecznego za LISTOPAD? Bede ogromne wdzieczna za rzeczowe i szybkie odpowiedzi!

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.