Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Mam pytanie: otwieram wlasnie gabinet kosmetyczny, aby go otworzyc potrzebuje sprzet, ktorego zakup przekracza moje mozliwosci finansowe dlatego zdecydowalam sie na leasing ( z tym akurat nie ma problemu poniewaz mam poreczycieli, ktorzy spelniaja warunki leasingodawcy), problem polega na tym,iz nie wiem jaki rodzaj formy podatkowej mam wybrac? Czy ktos ma moze pomysł na najkorzystniejsze dla mnie rozwiazanie problemu z urzedem skarbowym. Z gory dziekuje