Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Cześć mam ogronmy problem. Nasza świetna pani od pp zadała nam "założenie firmy" tzn. biznes plan i takie tam mi przypadł etap : Ksiegujemy: 1. Zapoznanie się z formami rozliczania podatku przez osoby prowadzące działalność gospodarczą. 2. Obliczenie dochodów waszej firmy oraz zysku każdego ze wspólników w danym miesiącu działalności. 3. Obliczenie wartości podatku VAT, który należy odprowadzić do Urzędu Skarbowego. Przygotowując się do wykonania powyższych zadań przeczytajcie uważnie wszystkie informacje i instrukcje zamieszczone w etapie. Jeżeli ktos mógł by mi w jakis sposób pomóc. co tam mam w ogóle zawrzec bede dozgonnie wdzieczny. Dziekuje Bardzo prosze o jak najszybszom pomoc. nr gg : 6524805