Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam! Po przeczytaniu paru wątków z tego forum doszłem do wniosku, że samochód wypożyczony za darmo od mojego ojca mojej firmie bedzie mi sluzyl w firmie. Prace mam taka, ze praktycznie caly czas gdzies jade. Bylem dzis w US i zapytalem sie o koszt OC i jego wliczenie w koszt uzyskania przychodu i pani w okienku powiedziala, ze wrzucam do kilometrowki po prawej stronie i odliczam NIE MNIEJSZĄ KWOTĘ, tylko LIMIT jaki mojej miejscowości jest przyznany. W moim przypaku okolo 160zł z prawie 800zł (paliwo, OC) co ponioslem w tym miesiacu. Wg. mnie idiotyznm, po co wyglupiac sie i prowadzic te kilometry? Mam nadzieje ze pani w okienku sie mylila..