Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
rafi123 Napisał(a): ------------------------------------------------------- > zbiigniew2 Napisał(a): > -------------------------------------------------- > ----- > > Chcę zalozyc na swoim domku jednorodzinnym ( na > > dachu ) ogrzewanie słoneczne (Kolektory solarne > pani mowi o inwestycji w zrodla odnawialne jesli > chodzi o wysokosc dotacji to zalezy od zlozonej > dokumentacji kosztorysu analiz itp prosze sie > zglosic do mnie na maila ja wysle pani wniosek > formularz dotacyjny ktory po wypelnieniu prosze > wyslac do nas do firmy po 14 dniach skontaktuje > sie z pania pracownik w celu weryfikacji danych > zawartych na formularzu pozdr. Ale ściema. Przecież osoba fizyczna nie może się sama starać o zwrot kosztó instalacji kolektorów słonecznych. Nie wyciągajcie od biednych ludzi pieniędzy. Trochę o tym poczytałam i wiem. Ludzie sami zobaczcie jak to wyglada - funduszeue.info Na tej stronie wszystko jest.