arkadiusztoja

Mówiąc nas ? masz na myśli wszystkich czy tylko siebie ? proponuję następnym razem pisać za siebie a nie za wszystkich :)
Po drugie chyba nie uważasz że zdradzę Komuś swój plan rozgrywania spółki ? chyba aż takim głupcem nie jestem :) tyle ile mogę powiedzieć to mówię i dziele się moimi przemyśleniami ze wszystkimi pewnie częściej niż każdy inny kto tu siedzi :)
Każdy może sobie samodzielnie przeprowadzić analizę, to po pierwsze :) Po drugie nie chcę żeby ktoś wyprzedzał moje ruchy i zabierał mi moje cieżko zarobione pieniądze bo Asbis ma małą płynność i mało wiszących zleceń a ja chcę byćzawsze pierwszy na pewnych poziomach cenowych. Na analizy poświęcam kilka godzin dziennie, czasami nawet 8 i nie gram tylko na Asbisie. Tu sidzę bo to mała spółka i warto znać nastawienie innych inwestorów. Na Orlenie mijałoby się to z celem :)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.