Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam! Wpadł mi do głowy pewien pomysł: chciałabym otworzyć salon sukien ślubnych i dodatków.i może coś pani orientuje się na ten temat bo ja jak na razie nie wiem za co się zabrać a szczególnie chodzi mi skąd brać suknie i dodatki do salonu. W związku z czym mam następujące pytania:proszę o pomoc 1) jak i gdzie zaopatrzyć się w suknie i dodatki znanych firm tj. Cymbeline, Agnes, Classa, Linea Raffaelli, Sposabella i inne.?, 2) czy jest możliwe przedstawicielstwo w.w. firm lub czy można i jak zaopatrzyć się w różne modele sukien i dodatków w.w. firm i sprzedawać je pod jednym odrębnym szyldem( nazwa sklepu)?, 3) jak wygląda mechanizm zamawiania kolekcji sukien i dodatków do swojego sklepu oraz co się dzieje ze starą kolekcją, czy producenci ją odbierają, jakie są koszty itp.?, 4) czy może lepiej się skupić na przedstawicielstwie jednej firmy?moj mail- wajs.karolina@op.pl 5) jak wygląda ten sam interes w przypadku wypożyczalni sukien (skąd wziąć suknie do wypożyczenia) ? 6) jakie są koszty i zyski ? Proszę o udzielenie mi wszelkich informacji info na ten temat, udzielenia rad, plusów i minusów tej działalności oraz w miarę możliwości wszelkich szczegółów, także tych ukrytych :)))i czy pani udało się dostać dotacje z UE i w jaki sposób. z góry dziękuję. czekam na jakiekolowiek informacje.karolina