~Nowy01

I jak tam po wynikach ? Miało być 300-500 tak i....?? Ja na pepko +38% ( pamiętasz jak się śmiałeś) Na One more level już +79% Na Vivid + 86% Na xtb + 17% Gdy wychodziłem z 11Bit na 220 zł to się śmiałeś że będę płakał no i płacze z śmiechu jak długo jeszcze będziecie się kiść....?? Gdzie te "Fundy" które miały tu wejść ?? Chyba na One more Level które w tydzień zrobiło 170% hahhah widzisz a mogłeś być miły gdy ci pisałem że AT to wtopa i idzie korekta bo rynek już po prostu nie wieży w 11BIt zobacz na obroty .... Spółki z NC mają większe obroty 10 razy . Żaden poważny kapitał nie wejdzie tu przez najbliższe dwa lata bo nie ma pod co .... One more Level jest grane pod wejście na GPW i tytuł który zrobił szum na GS ...CD-R będzie grane pod W4 a tu ?? Stagnacja i powolne spadki bo spółka nie ma nic do zaoferowania . Ale spokojnie pisałem ci to 2 miesiące temu i pojawię się tu za kilka miesięcy znów ci przypomnę . Trzymajcie się i współczuję tym co słuchali all -a

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.