Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam Mam pytanie , jestem uczniem jednej ze szkół językowych prowadze działalność gospodarczą . We wrzesniu 2004 dyrektor placówki poprosił nas o złożenie wniosków o dotacje unijne. Dotacje uzyskał , część uczniów korzysta z dotacji w formie mniejszych stawek za godzine lekcyjną , warunkiem dla tych osób by powyzsze przywileje otrzymac jest przyłaczenie sie do wiekszej grupy lekcyjnej minimum 10 osób. Ja choc wniosek mój został przez pania dyrektor złożony nie moge kożystac z dotacji. Mam pytanie: - W jakiej formie szkoła jezykowa moze korzystac z dotacji oraz z jakich - Czy uzyskane dotacje są przeznaczone dla szkoły , czy dla uczniów składajacych wnioski. - Czy pani dyrektor szkoły rozpożądzajac środkami unijnymi według własnego uznania działa prawnie. Pozdrawiam i bede bardzo wdzieczny za udzielona odpowiedz PAPSON