~Pepe

Oczywiście emerycie że masz wiele racji ale ten podły manipulant darek napisał kilkanaście postów wyżej co prawda do siebie ale napisał: znowu nie widzę Ciebie na liście akcjonariuszy,jedyne co potrafisz,to tylko marudzić-słabiutko;-)
Traktuje tamten post że był skierowany do mnie bo wypowiadałem się kilka postów wyżej a Pinokio darek ze swoimi dwoma pierkami torem i ptakiem mnie nie zna , nie wie jak mam na imię skąd pochodze a wypisuje takie bzdury że nie ma mnie na liście a potem tylko jego dwa pieski podbijają jego posty. Jeszcze listy akcjonariuszy nie mam bo zawsze wysyłam zapytanie za 3 dni przed zgodnie z prawem i dopiero po otrzymaniu jej lub nie dowiem się czy nie było problemów po stronie biura maklerskiego z moją rejestracją choć nigdy mi się to nie zdarzyło a ten pinokio już mnie oskarża że nie jestem akcjonariuszem eng byłe tylko.mnie dalej kompromitować na tym forum bo mam inne spojrzenie na ten temat bo kupowałem nie w IPO po 17 tylko na minimach letnich. I kilka razy napisałem że dziękuję obajtkowi za tą cenę 6-7 zł. On walczy że mną więc ja walczę z nim. Oczywiście w wielu tematach drogi emerycie się z tobą zgadzam że i pis i po nie wszystko robiło dobrze czy źle ale wkurza mnie narracja takich darkowych pół główkóŵ że wtedy wszystko było źle a teraz wszystko jest dobrze. Nie da się porównywać tamtych czasów gwałtownie zmienianej polityki klimatycznej UE , covida czy wojny z obecnymi dość spokojnymi czasami obecnego rządu .... Nie mniej jednak aby udowodnić że nie jestem bezakcyjnym trolem jak tylko otrzymam listę akcjonariuszy opublikuję ile akcji ma nasz pseudo guru. A jak z jakiegoś powodu będzie problem to zrobię to dla poprzednich WZA z 2024 i 2023. Muszę walczyć o swoje dobre imię. Pa

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.