steve2

Hahahaha hahahaha Nie przeżywaj tak... Ale jednak Tusk jaki jest jaki jest ale furkę kupił Mu ładną musisz przyznać. Co myślisz kolego? Respekt też przed Nim czuje co było widoczne na radzie gabinetowej . Tusk jest w porządku i ma szansę czegoś się nauczyć od młodszego. Ja jeszcze do Kazika bo coś pisał o "mądrości do czasu" wcześniej. Który czas Kazik miałeś na myśli, ten że, tak powiem pośredni, nazwijmy go zmyłkowym czy ten finalny? Ja widzę dwie figury na tej globalnej szachownicy które się dostały na nią bez zgody tych którzy myślą że wygrywają. Pomyśl nad tym głębiej nie dając swoim życzeniu zdeformować tego myślenia. Tu idzie o wynik meczu, a nie poszczególnych setów. Pozdrawiam Cię. P.s. Poruszenie tej wrażliwej kwestii w poście którego nie zgodziłeś się opublikować puść mi w niepamięć, bo wiesz że pasja giełdowa nas łączy. Chodzi tylko o to żeby się traktować poważnie i szanować a Ty potrafisz jeśli chcesz. Od palenia głupa masz Bindola i mówiąc "masz" wiesz o czym mówię.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.