Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witajcie, ogólnie unikam takich spółek, ale ta mnie strasznie zachęciła, żeby otworzyć niewielką pozycję. A czym? Ano odwagą, szukaniem nowego. Ja osobiście doceniam tych, którzy widzą słabe strony, weryfikują i próbują zmieniać, wdrażać nowe strategie. Czy wypali? Ja widzę więcej szans na plus aniżeli ryzyk. Każdy decyduje za siebie. W każdym razie to nie "trup", jak niektórzy we własnym interesie piszą tutaj życzeniowo. Myślmy samodzielnie i analizujmy. Nigdy oczywiście wszystkiego nie możemy przewidzieć, ale kto nie popełnia błędów... Poniżej link do artykuliku. Pozdrawiam. "Polska spółka Ice Cold Games w 3 dni wzrosła o 200%. Zapowiada rezerwę w Bitcoinie" http://pl.investing.com/analysis/polska-spolka-ice-cold-games-w-3-dni-wzrosla-o-200-zapowiada-rezerwe-w-bitcoinie-200293377