Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Patrzę na wpisy i widzę, że na Skotanie 9 na 10 to czyste emocje. A emocje na giełdzie są najgorszym doradcą.
Na szczęście ta 1 na 10 coś wnosi za co dziękuję .Czytam na przykład ,że wcześniej spółka miała masę nietrafionych inwestycji. I zgoda ale czy to wyklucza ,że te ostatnie mogą być w końcu trafione? Giełda działa podobnie jak bank. Ktoś kto nawet latami nie pracował otrzyma w banku kredyt o ile przedstawi papier że ma już robotę i regularnie zarabia.I takie są szanse ze Skotanem.Na razie są pierwsze symptomy że projekt działa, strata mimo krótkiego czasu działania umowy się znacznie zmniejsza i pojawia się nadzieja na zysk , tym samym większe umowy i zysk jeszcze większy i co najwazniejsze trwały, a to musi skutkować wzrostem kursu. Dokonując jedynie analizy technicznej czuję nosem ( a nosa mam dobrego) wyjątkową szansę w tym przypadku na bardzo silny wzrost kursu. W przypadku poprawy wyników jest to niemal pewne. A te emocje chociaż rozumiem bo sam też nie zawsze zarabiam powodują niestety, że nie widać istoty rzeczy. Jesteście już w innej rzeczywistości. Zresztą po cóż ja tyle piszę. Po wzrostach kursu poznacie że miałem rację.