Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Niestety ale prezes robi dobrą minę..., zmiana strategii to plus, pisałem o tym, zostałem zje... , ale muszą przyśpieszyć.Dla mnie oznacza, że dotychczasowa nie jest dobra... Bieżąca sprzedaż, jest słaba, potrzeba jej nowych bodźców... Wprowadzane poprawki do jdm nie poprawiły ocen, kasy za wiele nie ma, nie stać ich na nietrafione projekty... Pizza slice trudno przypuszczać, żeby dała jakiś porządny zastrzyk gotówki. Wielki plus, że pracują nad multi, poprzeczka musi iść teraz już tylko wyżej. Konkretne info o konsolach jak dla mnie będzie okazją do wyjścia.