Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Cóż znaczą słowa pinokioo który już wielokrotnie coś obiecał!!! Fufara wlał kolejne paliwo dla darka, tora i ptaka aby wypisywać tu kolejne ochy i achy jaki to jest cudowny i wspaniały. Naiwni będą wierzyć przez kolejne miesiące że coś się wydarzy, potem analizy do analiz i kolejne operacjonalizacja i mamy okres wyborczy i wstrzymanie projektu bo temat będzie mógł być zrealizowany w dalszej perspektywie. Ja temu pinokio już nie wierzę (mnie drugi raz już nie oszuka) a naiwni niech wierzą dalej. Dzięki darku tor I ptaku że mnie zablokowaliście na 3 dni na forum - jakie to tolerancyjne nie pozwalać się wypowiadać innym. Bez odbioru.