~bomberman

Cześć,

Niestety raczej nie odpuszczą. Dodatkowo faktycznie - jeśli brać pod uwagę historię to obecność Lucjusza i jego przybocznego "wariata" jest praktycznie równoznaczna ze zjazdem. Dla mnie osobiście bardzo niekorzystny scenariusz - ale cóż poradzić? Biorę również pod uwagę, że Ci "panowie" nie są tutaj jedynymi graczami i czasami zdarza się (tak jak np. było na PKP Cargo), że ktoś im krzyżuje szyki i podbija kurs do góry.

Tutaj jednak obroty i ilość akcji możliwych do pożyczenia oraz ich koszt jest tak śmieszny, że dysponując kilkoma milionami złotych mogą sobie robić z kursem co chcą. I tak właśnie robią. Po prostu sobie rolują jak potrzeba, i skutecznie już od dwóch lat ładują Nas wszystkich w butelkę, skutecznie obniżając kurs spółki i zarabiając na tym krocie - Naszym kosztem.
Nie wiem czy są tu jakieś realne perspektywy na wzrosty - jak do tej pory to niezależnie od ESPI mafia trzyma kurs za pysk.

Nawet nie chce mi się wspominać ilu ludzi z tego forum jest ugotowanych przez tych panów. Bełkotu Lucjusza faktycznie już nawet czytać się nie da. Zero sensu - jedna wielka manipulacja.

Myślę, że tylko dobre wyniki finansowe i konkretne decyzje polityczne są tutaj w stanie wywrócić stolik i sprawić, że ulica zrobi tutaj popyt- czy tak się stanie, czas pokaże. Na razie od ponad dwóch lat jest zjazd. Nie zanosi się na zwrot.

Pozdrawiam,

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.