Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Sorry, ale wiadomo, że to małopłynny walor i sprzedawałem od końca maja po trochu. Co sprzedałem (a dozowałem to małymi pakiecikami) od razu kupowałem inne spółki. Nawet jeśli tan walor będzie po 6 gr ja już w niego nie wejde. Mam nadzieje ze nie bede załował wyprzedaży tego waloru. Na razie na spółkach które kupowałem jestem na plusie tak 15-20%, co potwierdza, że dobrze robiłem sprzedając bluetaxa. Szkoda, że nie zrobiłem tego wcześniej bo mogłbym więcej zarobić na inny. Jednak dla was to dobry znak, bo bynajmiej ja już nie bede wam dokładał i wywalał po 8 gr, a cicząc skromnie to zawsze te około 40% obrotu było moje. Ciekawe kto teraz bedzie wam kład kłody pod nogi bi nie wierze, aby przebił się ten walor powyżej 10 gr.