Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Tak w sumie to nie napisałeś na temat tego co podaje EGL. Zdajesz sobie sprawę z tego że jeżeli to jest fakt dotyczący eShopu to jest rewelacja i śmieszne 250 czy 300 tysięcy jest sporym niedoszacowaniem, chociaż te 3sety to nie jest zły wynik . Nigdzie nie ma podanej ilości sprzedanych kopii Cyberpunka na Switcha 2 przynajmniej ja tego nie wiem.Ja przeczytałem jedną wypowiedź ,facet zaprezentował się jako oficjel z Nintendo i napisał zapytany o Cyberpunka coś w takim stylu :a tak Cyberpunk sprzedaje się świetnie, nie mogę tego znaleźć ponownie może zostało skasowane. Cyberpunk sprzedaje się dobrze w formie fizycznej na stałym nośniku ,a tu wyskakuje eShop . "Trzymam kciuki" i czekam na oficjalne wyniki.