Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wiesz że ja to mogę sobie chcieć ale o tym decydują inni (ci co negocjują pokój). Trzy i pół roku wojny i żadnych postępów a wręcz odwrotnie. To może lepiej zakończyć tą wojnę. Rosja już miała za rok być bankrutem i bez sprzętu wojskowego. Już miała paść na kolana. Sankcje omijają, elektronikę,drony cywilne ( do których można coś podwiesić) mają z Chin, pociski do dział mają w milionach od Korei Północnej, drony bojowe z Iranu, ludzi na front też im nie brakuje. Moim zdaniem to przełomowe rozmowy i jak obecnie tego nie zakończą to Trump się wycofa a Ukraina zostanie z niewielką pomocą Zachodu i będzie dalej przegrywać. A wtedy Putin już nie zasiądzie do rozmów a jeżeli tak to jego żądania będą jeszcze większe. Dziwne bo giełda widzę że nie wierzy w pokój. Ale jak już coś pozytywnego ustalą to się pozabijają o akcje. Ja wyprzedzam ustalenia i załadowałem pod korek.