Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
TA spółka 7FIT jest bardzo zdrowa. Wyniki ładnie rosną. Mając taki produkt można szybciej się rozwiać. Nie zanan zarządu OSOBISCIE ani właścicieli. Widzę tu problem z Tym że są aukcje uprzywilejowane ( obawiam się takich ludzi bo miałem wspólnika a teraz nie mam ). Same Wyniki wyglądają dobrze z dużym potencjałem. Dziwi mnie że sami nie sprzedają towarów do końcowych klientów za granicę. Dało by to większy EFEKT !!!