Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ok gra była jak i metagra przesuwana, byliśmy o tym fakcie informowani, ale teraz jesteśmy informowani, że są na końcu obu projektów i, że wszystko idzie zgodnie z harmonogrmem. Poza tym nie ważne co złego pojawiło się z informacji... ważne sa wyniki, które nieustannie sa bardzo dobre i tak jak wyżej napisano.. przez ostatnie 6 msc giełda poszła znacznie w górę, było mnóstwo świetnych okazji jak atrem, digitanet, dadelo, ryvu to tak na szybko z głowy to Artifex nie dość, że nie zachował tych 19zł na które wybił po spadku na 13 zł to systematycznie obsuwał się. Wchodząc w tą firmę zrobiliśmy dobry ruch, bo sa bardzo dobre wyniki, ale ktoś większy nas ograł bo obsuwał stopniowo kurs i na domiar złegu obroty spadły do śmiesznych wartości. Zatem wyjscie z tego byłoby także czasochłonne i to po znacznie zaniżonym kurcie. To jest przykre. Cięzko na giełdzie znaleźć tak niedoszacowanej spółki. Ja miałem wychodzić, ale stwierdziłem, że zaczekam, aż projekty wejdą w życie. Kazdy mln dodatkowego przychodu przełozy się na zysk netto.., a rok ma 12 msc zatem nie potrzeba dużo by wyniki poszybowały w górę.