Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie wiem skąd u Ciebie ten optymizm. Wiesz coś, czego inni nie wiedzą? Jak tak, to siedź cicho (choć wydaje mi się, że tu nikt nic nie wie). Czy wiecie ilu grafików zatrudnia VV? Czy w ogóle kogokolwiek zatrudnia? Co rok pojawia się informacja w zakładce oferty pracy o targach Siggraph - CO ROKU.
Firma zajmuje się: "Virtual Vision tworzy cyfrowe formy życia. Firma realizuje seriale TV, gry i filmy 3-D.Virtual Vision S.A. tworzy programy komputerowe pozwalające na symulację realistycznie wygladających aktorów. Zastosowanie technik animacji w czasie rzeczywistym pozwala na realizację wysokiej jakości produkcji po konkurencyjnych cenach."
Nie zrobili nic. Totalnie nic. Choćby jedną reklamówkę do TV, jakiś programik - nic.
Mam trochę akcji. Dlaczego kupiłem? Ano, pomyślałem, że skoro nie zrobili przez dwa lata nic a akcje są po 0,1x groszy to co będzie się działo, jak coś zaczną robić ...
Może to jeszcze potrwać... lata