~Stefan

To jakiś czas temu sam pisałem, że tak mogło by być. Tylko czy tak jest to ja nie mam żadnej pewności. Czy mógłby sam taką kasę włożyć? Czy założył to z innymi osobami? Też wziął osoby z innego kraju do rady nadzorczej? Może... Może mógłby tak zrobić z innymi osobami fizycznymi czy prawnymi. W historii były różne "wrogie" przejęcia. Więc może też ktoś z zewnątrz się tym zainteresował. Może i masz rację. Nawet jeśli on to zorganizował, z innymi osobami, to ile czasu chce trzymać to w taki sposób? I jak chce na tym zarobić? Chciałby aby To było tylko jego przedsiębiorsto? Przecież chcąc nie chcąc są inni w to zaangażowani, to musi się z innymi dzielić...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.