Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
ja nie twierdzę cytujac ciebie ....że powodem np.braku wykupu pozostalego ff po godziwej cenie są "podejrzane powiązania" "grubszego"akcjonariatu z tą, czy inna opcją polityczną ...choć też nie można tego wykluczyć ale jaka prawda ???.....ja twierdziłem jedynie że w akcjonariacie zostały króliki ekipy Obajtka i to już znacznie wcześniej o tym pisałem zanim pojawił się Karo /przy okazji nie z wszystkimi jego wpisami się zgadzam/....Osobiście kibicuję aby był grany wariant który przybliży Nas do ponadprzecietnych zysków a jak będzie dopiero się przekonamy