Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2025-08-10 o godz. 11:31 ~Tymczasowy1997 napisał(a):
> Ja mam też inne spółki, a nie tylko PMG na ten moment. Poza tym opieram swoje posty o pewne, prawdziwe informacje i dane, liczby. A nie domysły i naganianie.
> > A odnosząc się do akcji - fakt że zostały wycofane o czymś świadczy. Oczywiście można produkować 155 jak PGZ, poza publicznym obrotem.
Nie interesuje mnie twój portfel, to ty masz inklinacje do zaglądania do cudzych portfeli.
Powtórzę pytanie, ile ty masz założonych wątków, a ile ja na tej stronie, chyba proporcje są zaburzone nazywając mnie naczelnym nagniaczem, nie sądzisz? ;)
Co w tym linku, w którym podałem jest nieprawdziwe?
Co w wątku, który zalożyłem 3 lipca br- jest nieprawdziwe( wątek poniżej)? ;)
Zobacz wątki dotyczące Polska Grupa MilitarnaZobacz profil Polska Grupa Militarna
Autor: ~daszek [171.22.91.*] 2025-07-03 14:30
Opublikowano przy kursie: 17,42 zł , zmiana od tamtej pory: -22,27%
KOMUNIKAT DLA KUMATYCH INACZEJ- wzrosty, spadki!!!
Cyferkowy 321, Ryszard, Dario. mm- to dla was, tuzy intelektu... ;;))
Napiszę dużymi lietrami...
KRÓTKOTERMINOWO KURS BĘDZIE SIĘ OBSUWAŁ POD ZBLIŻAJĄCE SIĘ NOWE DOPUSZCZENIA AKCJI DO OBROTU.
CZYTAJCIE KOMUNIKATY SĄ TAM AKCJE OBEJMOWANE PO 60, 70 GR. CZĘŚĆ Z NICH TRAFI NA RYNEK. ALE WIEM, ŻE WASZE PRZPASTNE USTAWIONE KOSZYCZKI ZGARNĄ CAŁĄ PODAŻ. ;;))
NIE BĘDĄ TO GWAŁTOWNE SPADKI ACZKOLWIEK DOKUCZLIWE I BĘDZIE ZJAZD NA POZIOMY O WIELE NIŻEJ, OCZYWIŚCIE BĘDĄ KOREKTY WZROSTOWE JEŻELI WPADNIE CENOTWÓRCZY KOMUNIKAT, CHOĆ JAK WIADAĆ OSTATNIO KOMUNIKATY ZE SPÓŁKI TRACĄ NA SILE ODDZIAŁYWANIA A SĄ DOBRĄ OKAZJĄ DLA WIELU DO WYJŚCIA.. ;;))
DŁUGOTERMINOWO NA SPÓŁCE BĘDZIE MOŻNA ZAROBIĆ, ALE MIĘDZY BAJKI MOŻNA WŁOŻYĆ, ŻE W TYM ROKU BĘDZIE 30, 40 ZŁ.
KTO PLANUJE KUPIĆ DŁUGOTERMINOWO POWINIEN WSTRZYMAĆ SIĘ JESZCZE Z ZAKUPAMI, RYNEK WCHLONIE NOWE DOPUSZCZENIA, NASTĄPI STABILIZACJA NOTOWAŃ WTEDY MOŻNA KUPOWAĆ...WIĘKSZE WZROSTY TO PRZYSZLOŚĆ, DRUGA POŁOWA PRZYSZŁEGO ROKU.
MIEJCIE DYSTANS DO ZAKLINACZY RZECZYWISTOŚCI W/W .. ;;))
A teraz sobie popiszcie, jak to trolluję i chcę kupić niżej, że jestem peroniarzem itp.. ;;) Oddaje wam wątek do dyskusji, chętnie poczytam i z niektórych będę miał ubaw.. Nie mam czasu siedzieć i każdemu odpisywać, tak jak Ryszard, któremu się nudzi.
Pozdrawiam.. ;;))