~Slay

PEWNA TO JEST TYLKO ŚMIERĆ... ale kiedy to też nie wiadomo :) Kupuj a później żeń :)

Jasnowidzem nie jestem ale jak Pan J kupuje na sesjach to znaczy się nie zaciekawie, bo się dogadać nie mógł by pakiety nakupić a nie oszukujmy się taniej by miał...

A jak wiadomo również kto kupuje to jak poczuje że ma siłę to będą loty w dół bo zwiększy zaangażowanie.... teraz ucichnie i później kolejne info.... kiedyś ta spółka też urośnie nawet do dychy.... ale FF to Pozostali 75.48%
więc nie tylko on jest na tej sali....

mówi że ma własny pomysł na interes na WZA by Zarządowi przedstawić... ale jak miał ok 9% to też dużo i też mógł gadać a nie teraz kupuje... wydaje mi się,że uśrednia bo w Kofoli nie mógł się dogadać????

Pozdrawiam akcjonariuszy od 2 tygodni i tych co pożenili....

GIEŁDA polega na tym że dziś kupuję ja i liczę na frajera co kupi jutro!!!!!Ja wchodzę w ciemno z kapuchą a jak zobaczą że rośnie to automatem się ekipa znajduje następnego dnia... dlatego na fixie jazda a nad ranem podbitka do wyjścia i wkoło macieju z przestojami.... ale się uwywnętrzniłem.... :)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.