Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
„Fundamentalna analizka nie jest zła”- otóż jest i to dość abstrakcyjna. Poczytaj uważnie tę ich ostatnie infa. Słoja zadłużona (oczywiście spłaca) ale wciąż się zadłuża. Finansowanie do 100 na 20% - no litości Do tego ten przelew 50k - śmiech. I przynam się szczerze. Ja tu byłem jak to się kręciło w okolicy 1.4, a sprzedałem w okolicy 3 zł co już dla mnie było abstrakcją. I również przyznam- śledziłem kurs z zazdrością i niedowierzaniem, a właściwie ze zdziwieniem, bo nie widziałem żadnego logiczne wytłumaczenia dlaczego to tak urosło. Zobaczcie co zrobili z Mikisystemem. To są ci sami ludzi- tutaj bardzo prawdopodobne, że zrobią podobnie. Gorzej jak porzucą ten projekt to wówczas ci powieszeni na 6+ będą mogli zapomnieć o 2 zł. Dla mnie to jest temat na kółeczka po 0.3-.0.5 gr i trzeba porzucać Obym się mylił.