Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wierzącemu we wzrosty zawsze trudno przyjąć ,że ktoś sprzedaje zamiast jeszcze potrzymać żeby urosło .Nie mniej są ludzie którzy zadowalają się niewielkim procentem lub spekulanci którzy widząc zmniejszający się wolumen uciekają żeby nie kisić kasy .Może po prostu wystarczy żeby cena jeszcze spadła żeby popyt wzrósł.Masa ludzi tu kupiła i że część sprzedaje to nic raczej dziwnego.Faktycznie to tak wyglądało że co urosło to ktoś sprzedawał i tak cały dzień,ale czy to manipulacja to bym od razu tak nie obstawiał .Ktoś kupuje ,ktoś sprzedaje .Może Ci co sprzedają kupią we wtorek jeszcze raz, a teraz wolą sobie zabezpieczyć część dochodów .Po prostu był bym ostrożny w tych domysłach .Ja też obstawiałem dziś zieleń ale jak widać nie wszyscy myślą jak ja . .Może wystarczy chwilę poczekać.Wyniki już wkrótce prawdopodobnie dobre plus może wleci jakieś inne info ,także na spokojnie.Faktycznie wystraszyli się na początku Ragnara ale 1,9 mln chyba mówi za siebie .Na EuCO też był przemiał i wielu zarobiło pomimo Ragnara także ja się nim nie przejmuje i robię swoje