~SHORT

Dnia 2025-08-07 o godz. 21:45 ~SHORT napisał(a):
> Dnia 2025-08-07 o godz. 21:32 ~SHORT napisał(a):
> > po tak wysokich cenach, oddacie w strachu i w panice znacznie, znacznie niżej, pazerne dużego zysku stado
> > płaskoziemców posiadających te "cenne" akcyjki perełki KGHMa!
>
> Tak jak planowałem ubierałem się dzisiaj w kontrakty na akcje FKGHU25 po stronie SHORT, a średnia ostatecznie
> uzyskana zawarcia kontraktów to około 133,00 zł, i teraz spokojnie czekam na spadki wyceny KGHMa co pociągnie
> również spadek wyceny zawartych kontraktów i mój zarobek kasiory, bo obniżenie kursu o 1 zł to 100 zł dla
> każdego z posiadanych kontraktów SHORT! /1 kontrakt równoważy cenowo 100 akcji KGHMa/.

Zapamiętajcie sobie niedouczeni płaskoziemcy że taki odjazd cenowy nigdy nie jest oznaką hossy na walorze i całym
Wig-20, ale jest oznaką nakręcającej się spekulacji charakterystycznej dla poprzedzającej tę emocjonalną korektę fali
spadkowej, duzi posiadacze akcji KGHMa wykorzystali tę nakręcającą się euforię aby wypchnąć jak najwięcej akcji w
rozgrzany rynek, ponieważ były stosunkowo duże obroty - z pewnością głodna zysku tzw, ulica akcji nie sprzedawała
tylko kupowała!

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.