Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jak zwykle jesteś mało precyzyjny i trolujesz. Pierwszy wpis z 4.08 o godzinie 7:59 drugi z piątego!!! sierpnia o 13:07.
Nie rób zasłony dymnej bo ja jestem marnym zjadaczem chleba, który parę lat temu zakupił w dobrej cenie czyli na dzisiaj 20 gr. Ty jak widzę ujadasz jak prawdziwy Troll, ja się uaktywniłem, gdyż widzę Twoje wypociny i grube manipulacje. 101 akcji na dzień moich zakupów to 2 zł :P Starasz się trolować ale chyba każdy to widzi jakie głupoty wypisujesz. Widać, że za to bierzesz kopiejki albo ruble bo ostatnio żeś się z godziną +1 do czasu polskiego wkopał.