Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jest chyba dobrze bo powinno sie sprzedać w tydzien od startu te 15k a promocja nie kończy sie w poniedziałek, jeszcze potrwa tydzień. Chłopaki puścili hotfixa i oceny sie powolii poprawiają. Pojawiają sie jakies nagony i piszą cos o toyotach. Ja nic nie slyszalem a sledze discord. Chłopaki tam pisali ze spadek ocen chyba jest spowodowany tym, że gre kupowali na racing fest maniacy wyscigowi i czepiaja sie wszystkiego. Czy tak jest? Nie wiem. Najbardziej mnie cieszy ze przy promocji 25% i przecenionych wiekszosci gier wyscigowych dotkneli prawie top 100. Przy promkach 30% 40% itd itd bez festiwali bedzie wyżej. Miłego weekendu koledzy!