Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Mnie bardziej interesuje jakie w ubieglym miesiacu osiagneli przychody ze sprzedazy.
Semilac wciaz cisnie z promocjami, a o Highlanderze i 8belle cicho. Nie wiem, czy poza
kilkoma osobami z tego forum ktos jeszcze o nich slyszal. Jakas kampania promocyjna ?
Chyba juz miesiac temu Beti zapowiadala wywiad z Sylwia Golebiowska (inna sprawa, ze nie wiem,
czy p. Sylwia sama nie zrezygnowala z jego publikacji patrzac na ilosc wyswietlen autorki tego bloga).
No bo jezeli cala reklama ma polegac na zapoznaniu z produktem uczestniczek kursow w Akademii
to tu nie miesiace a lata bedziemy czekac na rozwoj sprzedazy. Zeby podtrzymac obecna wycene
to tu trzeba sprzedawac dziesiatki tysiecy lakierow miesiecznie.